تزیین سالاد در نان
آموزش تزیین سالاد در نان نانهای ساندویچی را سعی میكنیم به یك اندازه و كمی برشته انتخاب كنیم... تزیین غذا و سفره آرایی آشپزی
نانهای ساندویچی را سعی میكنیم به یك اندازه و كمی برشته انتخاب كنیم. حدود شش تا هفت سانتیمتر از جلوی هر نان را شبیه كفش در نظر میگیریم. قسمتی را كه پا در آن قرار میگیرد را فرض كرده و آن قسمت را با چاقو برش زده و جدا میكنیم. داخل آن را مقداری خالی كرده و با انواع سالادهایی كه شبیه سالاد الویه هستند پر میكنیم.
برای تزیین جلوی كفش، میتوانیم قبل از ریختن سالاد در آن با نوك چاقو سوراخ هایی در دو ردیف كه مقابل هم باشند ایجاد كنیم و ساقه پیازچه را به عنوان بند كفشهایمان از آنها رد كنیم و با هویج یا گوجهفرنگی مینیاتوری روی هر كدام از كفشها را تزیین كنیم. (غزاله تقوی – كارشناس آشپزی و سفرهآرایی)