loading...
تفریحی
شادروز بازدید : 251 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

نگهداری خیار

شادروز بازدید : 273 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

آشنایی با روش نگهداری خرما

شادروز بازدید : 180 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

تخم مرغ را بشوییم یا نه؟

شادروز بازدید : 230 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

 

نحوه نگهداری دوغ

شادروز بازدید : 223 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

استفاده های مفید از قالب یخ

شادروز بازدید : 231 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه آب لبو و پودر لبو

اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

درست کردن آب لبو و پودر لبو,نحوه نگهداری آب لبو


از آب لبو برای رنگ آمیزی طبیعی در غذا میتوان استفاده کرد. در فصل زمستان که دسترسی به لبوی تازه است .لبو را پوست کنده و خوب شسته سپس حلقه حلقه کنید . لبو را بپزید و آب تغلیظ شده ی آنرا در قالب کوچک یخ ریخته و پس از انجماد در ظرف درب داری در فریزر نگهداری کنید تا چند ماه قابل استفاده است .

برای تهیه پودر لبو آن لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود سپس آسیاب و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم بیندازید و استفاده کنید .

 

منبع :

شادروز بازدید : 326 دوشنبه 20 بهمن 1393 نظرات (0)

پوست این میوه خوشمزه را دور نریزید

اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

کاربرد پوست موز,فواید پوست موز


در این مقاله شما را با کاربردهای مختلف پوست موز آشنا می کنیم.

موز میوه پر فروشی دست‌کم در آمریکا است اما مشکلاتی نیز برای محیط‌ زیست ایجاد می‌کند. از جمله اینکه رها کردن پوست آن در محیط موجب انتشار گاز متان که در تأثیر گلخانه‌ای اثرگذار است می‌شود. با این‌ حال روش‌هایی برای استفاده مجدد از پوست موز و کم کردن تأثیر مخرب آن بر محیط‌ زیست وجود دارد.

در این مقاله به 10 روش ساده از این موارد پرداخته است :

کود گیاه گوجه فرنگی : پیچیدن یک پوست موز به دور گیاه گوجه‌فرنگی و تجزیه شدن آن موجب می‌شود تا گوجه‌فرنگی به هنگام رشد از مواد مغذی آن استفاده کند.

تغذیه کننده گیاهان خانگی : پوست موز را در یک ظرف بدون منفذ پر از آب غوطه‌ور کنید و از این مایع موزی برای آب دادن به گیاهان خانگی و تغذیه آن‌ها استفاده کنید.

افزودنی به کود : اضافه کردن پوست موز به کود گیاهی مواد مغذی و بافت‌های بسیاری به کود اضافه کرده و قابل‌استفاده در چمن و باغچه است.

تسکین‌ دهنده خارش : پوست موز مرهم مناسبی برای آرام کردن و تسکین دادن بسیاری از ناراحتی‌های پوستی جزئی از یک خراش، گزیدگی حشره، واکنش به سم پاپیتال گرفته تا پسوریازیس است.

غذای حیوانات : پوست موز مکمل خوبی برای غذای حیواناتی چون مرغ، خوک، خرگوش و دیگر چارپایان است.

سس سالاد : مزه سرکه‌ای پوست موز آن را به سس فوق‌العاده خوبی برای سبزی‌های تازه تبدیل کرده است.

ترد کننده گوشت : پوست موز مرطوب‌کننده و تردکننده طبیعی مناسب برای گوشت است. این بار که قصد کباب کردن دارید پوست موز را به گوشت اضافه کنید تا مانع از سفت و خشک شدن آن در طول آشپزی شود.

افزودنی به اسموتی : اگر پوست موز را به مدت ده دقیقه بجوشانید و آن را در آب میوه گیری یا مخلوط‌کن قرار دهید می‌توانید مواد غذایی، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های بسیاری را به این طریق به اسموتی خود بیفزایید.

جذب کننده پرنده و پروانه : پوست موز خام را در باغچه یا جای دیگر قرار دهید. شیرینی آن پرنده‌ها و پروانه‌ها را جذب خواهد کرد. مراقب باشید که زنبورها هم شیرینی دوست دارند!

جلا دهنده چرم : کافی است پوست موز را روی لباس یا مبل چرمی بمالید و سپس با پارچه نرم براق کنید. برای جلا دادن نقره هم می‌توانید از پوست موز استفاده کنید.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 404
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 74
  • آی پی دیروز : 58
  • بازدید امروز : 263
  • باردید دیروز : 77
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 688
  • بازدید ماه : 2,574
  • بازدید سال : 16,134
  • بازدید کلی : 146,214