loading...
تفریحی
شادروز بازدید : 231 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه آب لبو و پودر لبو

اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

درست کردن آب لبو و پودر لبو,نحوه نگهداری آب لبو


از آب لبو برای رنگ آمیزی طبیعی در غذا میتوان استفاده کرد. در فصل زمستان که دسترسی به لبوی تازه است .لبو را پوست کنده و خوب شسته سپس حلقه حلقه کنید . لبو را بپزید و آب تغلیظ شده ی آنرا در قالب کوچک یخ ریخته و پس از انجماد در ظرف درب داری در فریزر نگهداری کنید تا چند ماه قابل استفاده است .

برای تهیه پودر لبو آن لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود سپس آسیاب و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم بیندازید و استفاده کنید .

 

منبع :

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 404
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 36
  • آی پی دیروز : 72
  • بازدید امروز : 56
  • باردید دیروز : 112
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,151
  • بازدید ماه : 3,037
  • بازدید سال : 16,597
  • بازدید کلی : 146,677