loading...
تفریحی
شادروز بازدید : 194 یکشنبه 19 بهمن 1393 نظرات (0)

طرز تهیه عدس پلو مجلسی

 


طرز تهیه عدس پلو مجلسی


 


مواد لازم:
برنج 3 لیوان
عدس 1 لیوان
گوشت چرخ کرده 300 گرم
کشمش 1 لیوان
پیاز 2 عدد
سیر 3 حبه
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
کره و نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

برنج را از 1 ساعت قبل در مقداری آب و نمک خیس دهید سپس برنج را با چند لیوان آب و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه برنج جوشید و کف کرد با اب ولرم آبکشی کنید ( برنج به اندازه ای باید بپزد که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ).

عدس را از شب قبل در اب خیس دهید ، عدس را با 2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا زمانیکه آب عدس تمام شود.

 

یکی از پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس عدس پخته را اضافه کنید ، نمک و فلفل بزنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده قرار دهید سپس برنج و عدس را لایه لایه داخل قابلمه قرار دهید ، روی برنج نصف لیوان مخلوط آب و روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کند سپس حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

 

در مدت زمانی که برنج دم میکشد مایه گوشت را آماده کنید ، یک پیاز دیگر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، نمک و فلفل و کشمشی که 1 ساعت در اب خیس خورده است را به مواد اضافه کنید ، چند دقیقه تقت دهید سپس از روی حرارت بردارید.

 

پس از اینکه عدس پلو اماده شد داخل ظرف بکشید و روی ان را با برنج زعفرانی و مایه گوشت تزیین کنید ( برای تهیه برنج زعفرانی مقداری از برنج را با زعفران دم شده و مقداری کره مخلوط کنید ).

نکته : میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از قارچ یا گوشت پخته خلال شده یا مرغ پخته قطعه شده استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای تهیه مخلوط گوشت چرخ کرده از گوشت های قلقلی شده استفاده کنید.

 
شادروز بازدید : 210 یکشنبه 19 بهمن 1393 نظرات (0)

خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی

 


خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی


 


خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی که به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد مناسبی است.


مواد اولیه :


برای ۶ نفر


لپه ۱۰۰ گرم

آلو ۴۰۰ گرم (خورشتی)

پیاز ۴ قاشق سوپخوری (سرخ شده)

مرغ یک کیلو و نیم

زعفران نصف قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

شکر به میزان لازم (اختیاری)

 

خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی که به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد مناسبی است.


طرز تهیه:


ابتدا آلوی خشک را شسته و با مقداری آب ولرم خیس کنید .در ظرفی مناسب مقداری روغن را داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید و سپس مرغ را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنیدو سپس ادویه و لپه شسته و خیس خورده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا از خامی در بیایند.الوی خیس کرده را به همراه آب آن به مواد اضافه کرده و زعفران را با مقداری آب جوش آبکرده و به مواد اضافه کنید و با کم کردن حرارت اجازه دهید خوب بپزند.


نکات:


۱) سعی کنید هر مقدار آب برای خورش نیاز دارید روی الو بریزید تا آب مزه دار شود.


۲) سعی کنید آلوی شما بدون هسته باشد و اگر هسته دار است هسته آن را قبل یا بعد از پخت جدا کنید.

 
شادروز بازدید : 313 یکشنبه 19 بهمن 1393 نظرات (0)

طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر

 


طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر


 


دلمه‌ها انواع زیادی دارند. از دلمه‌های برگ (مو و کلم و کاهو) گرفته تا دلمه سبزیجاتی مثل کدو، بادمجان، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز و... اما این شاید محبوب ترین و معروف‌ترین دلمه‌ای باشد که سر سفره‌ایرانی‌ها می‌نشیند. دلمه فلفل یا فلفل دلمه‌ای شکم پر که با کمی تغییر در دستور پخت دلمه می‌توان مواد فیلینگ آن را تغییر داد.


این غذا کم چرب و سرشار از ویتامین است و می‌توانید آن را در فر یا بخار پز یا روی اجاق گاز بپزید.


مواد لازم برای‌۴نفر:


فلفل دلمه‌ای رنگی ۴ عدد


برنج نصف پیمانه


پیاز داغ یک پیمانه


گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم


لپه پخته یک پیمانه


آب گوجه‌فرنگی یک پیمانه


رب گوجه فرنگی دو قاشق


سبزی دلمه ۱۵۰ گرم


نمک و فلفل به میزان لازم


روغن مایع دو قاشق


طرز تهیه:


برنج را نیم پز کنید و لپه را کامل بپزید. گوشت را با پیاز و در صورت تمایل یک حبه سیر تفت داده و سبزی دلمه تازه را که شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون و مرزه است، خرد کرده و همراه گوشت در ظرفی بریزید.


لپه‌های پخته شده را به همراه برنج و پیاز داغ طلایی شده و گوشت چرخ کرده به آن اضافه کنید و بعد از اندازه کردن نمک و فلفل مایه، آن را کنار بگذارید. حالا سر فلفل دلمه‌ای‌ها را با چاقوی تیز برش دهید، تخم‌های آن را جدا کنید و بدنه فلفل دلمه‌ها را با یک قاشق روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا بعد از پخته شدن، فرم خود را از دست ندهد.


رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و به آن نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید. آب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و اجازه دهید ۵دقیقه بجوشد و غلیظ شود. داخل فلفل‌ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن‌ها را در سس گوجه‌ای که آماده کرده‌اید بچینید و روی حرارت بگذارید. تا زمانی که فلفل کاملا نرم و قابل خوردن شود. به همین شیوه می‌توانید فلفل‌ها را درون فر بپزید اما اگر می‌خواهید آنها را بخار پز کنید، باید بعد از پر شدن دلمه‌ها را روی توری بخار پز بگذارید، ته ظرف را کمی آب بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بخارپز کنید.


نکته:


- فلفل منبع غنی از ویتامینC و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) است که هر دوی اینها آنتی اکسیدان‌های قوی هستند و اثر رادیکال‌های آزاد را در بدن خنثی می‌کنند. بنابراین می‌توانید با خیال راحت این دلمه ساده و خوشمزه و سالم را در برنامه غذایی هفتگی خود جا دهید.


- چاشنی مناسب این غذا کمی آبلیمو و شکر است.


- می‌توانید در سس این غذا آلو و پیاز داغ هم اضافه کنید تا سس خوش طعم‌تر و غلیظ تری داشته باشید.


- دلمه فلفل اگر در فر پخته شود می‌توان روی آن را با پنیر پیتزا پوشاند.

 
شادروز بازدید : 172 یکشنبه 05 بهمن 1393 نظرات (0)

آموزش تهیه دسر خوشمزه ژلاتینی آلبالویی

آموزش تهیه دسر خوشمزه ژلاتینی آلبالویی

مواد لازم برای تهیه دسر:

 آلبالو  یک کیلوگرم
 شکر  ۲۱۰ گرم
 پودر ژلاتین  سه قاشق سوپخوری
 آب  ۵۰۰ میلی‌لیتر
 خامه قنادی  ۳۰۰ گرم
وانیل قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.
شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش ۵/۱ لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.

شادروز بازدید : 313 یکشنبه 05 بهمن 1393 نظرات (1)

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی بسیار ساده و خوشمزه

طرز تهیه بستنی زمستانی بسیار ساده و خوشمزه

طرز تهیه بستنی زمستانی بسیار ساده و خوشمزه

با توجه به فرا رسید فصل زمستان ، تصمیم گرفتیم طرز تهیه بستنی زمستانی رو براتون قرار بدیم.

این آموزش بسیار ساده و به دور از پیچیدگی هستش و به راحتی میتونین این بستنی رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.

بریم سراغ آموزش

در ابتدا مواد لازم برای تهیه بستنی زمستانی :

شکلات یک فنجان (تخته ای شیرین و آب شده)

شیر ۲۰۰ گرم

عسل دو قاشق غذاخوری

خرما ( یه فنجون خرد شده بی پوست کافیه )

آناناس یه هر میوه ی دیگه ای که دوست دارین (این هم یک فنجون خرد شده)

خامه هم اگه دوست داشته باشین میتونه بستنی رو خوشمزه تر کنه

 

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی :

اول در ظرفی مناسب شیر و عسل را با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم.آناناس (یا میوه دلخواه شما) و خرما را به آن اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم.

قالب را آماده میکنیم و کمی شکلات آب شده داخل آن میریزیم و خوب میگردانیم تا تمام دیواره ها را بپوشاند و بعد مواد را داخل آن میریزیم و در فریزر می‌گذاریم تا یخ بزند.

پس از یخ زدن بستنی آن را از قالب خارج می‌کنیم و با یک قیف بقیه شکلات را به داخل بستنی تزریق میکنیم و آن را سـَر و تـَه مدتی در فریزر قرار میدهیم تا شکلات سفت شود و بعد آن را آماده نوش جان کردن میکنیم.

 

امیدواریم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته باشه ، بستنی رو درست کنین و از خوردن بستنی لذت ببرین.

 

شادروز بازدید : 242 پنجشنبه 02 بهمن 1393 نظرات (0)
ژله, انواع ژله, طرز تهیه ژله

ژله, انواع ژله, طرز تهیه ژله, طرز تهیه ژله رولی, طرز تهیه ژله فرفره ای, انواع ژله,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

درست کردن این ژله بسیار ساده و راحت هست.

مواد لازم :
بستنی وانیلی نصف لیوان
پودر ژله 1بسته (در رنگهای مختلف)

طرز تهیه :
در ابتدای کار یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید. 
ژله, انواع ژله, طرز تهیه ژله
ژله حل شده رو داخل مایکروویو بگذارید یا روی حرارت کتری .جوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نمونده باشه و ژله کاملا یکدست بشه. 
کمی صبر کنید تا ژله یه کم سرد بشه(خیلی صبر نکنید همینکه از دمای جوش اولیه بیفته و فقط داغ بشه کافیه). 
حالا بستنی رو اضافه کنید. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج کنید و بزارید داخل ژله
ژله, انواع ژله, طرز تهیه ژله
آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید. همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه. زیاد هم هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو رنگ نمیشه. 
ژله, انواع ژله, طرز تهیه ژله
ظرف تفلون نچسبی رو انتخاب کنید و روش سلفون بکشید. حالا ژله رو بریزید داخلش و برای 45 دقیقه بزارید داخل یخچال. 
ژله, انواع ژله, طرز تهیه ژله
حالا نوارهای دو سانتی رو ژله بکشید . 
ژله, انواع ژله, طرز تهیه ژله


ژله, انواع ژله, طرز تهیه ژله
آروم شروع به رول کردنش کنید و سریع بزارید داخل یخچال. 
ژله, انواع ژله, طرز تهیه ژله
یک ساعت صبر کنید تا ژله کاملا ببنده! 
ژله, انواع ژله, طرز تهیه ژله



sooran.com

 

شادروز بازدید : 214 چهارشنبه 01 بهمن 1393 نظرات (0)

معرفی 33 نوع دمنوش گیاهی

 

 

 نوشیدنی هایی که در این مقاله مـعـرّفی می شوند؛ جایگزین هایی مناسب، خوش طعم و مفید برای چای هستند. هر کس می تواند بر اساس سلیقه و ذایقه خود و نیز با توجّه به بیماری ها یا نیازهای بدنی خویش(و حتّی بر اساس فصول مختلف سال) از این نوشیدنی ها بهره ببرد. با به کار بردن کمی ذوق و سلیقه می توانید

ترکیبات گوناگونی از این نوشیدنی ها را تهیه نمایید؛ برای مثال اگر با خوردن چای بادرنجبویه احساس می کنید دچار افزایش فشار خون می شوید؛ با اضافه کردن چند برگ چای ترش به نوشیدنی خود، ضمن رفع مشکل، یک چای جدید با طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد. به یاد داشته باشید که با ترکیب چای های مختلف، هر کدام از موادّ تشکیل دهنده آن چای، خواصّ خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد.

 

روش تهیّه

تمام نوشیدنی های های معرفیّ شده دراین جزوه به این صورت آماده می شوند که ترکیبات آنها را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر است چینی باشد- ریخته، روی حرارت کم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیرمستقیم(کتری یاسماور) می گذاریم تا درمدّت ۳۰ دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس ازآن، چای راصاف نموده، مصرف می کنیم. این نوشیدنی های گوارا، برخلاف چای معمولی، تا چند روز قابل مصرف می باشند. بدیهی است، بر خلاف چای سیاه، هـرقـدر زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد، کیفیت آن، مطلوب تر خواهد بود. در صورت تمایل می توانید از همان ابتدا از آب جوش استفاده نمایید و نوشیدنی را مشابه چای معمولی دم کنید یا آن که بگذارید چای به مدّت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم بجوشد. ترجیحا این چای ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید. در صورت تمایل می توان چای را با چند قطره آب لیموترش تازه میل کرد.

 

۱- چای گـل گـاو زبـان- سنبل طیب:

ترکیبات: گل گاوزبان، ۲ قاشق غذاخوری؛ سنبل طیب، ۱ قاشق مرّباخوری؛ لیموعمّانی،۱عدد.

خواص: گل گاو زبان، طبیعتی گرم و تر و ضد ّسودا و صفرا دارد و آرام بخش اعصاب، خواب آور و مسکّن سردردهای عصبی و دردهای کلیوی و کاهش دهنده فشار خون است. سنبل طیب هم  با طبیعت گرمی که دارد؛ ضدّ قولنج و اسپاسم های عضلانی و مفید در درمان تشنّج و صرع بوده؛ قوّه باه(میل جنسی) را نیز تقویت می کند

 

۲- چای به لیمو- زیرفون:

ترکیبات: به لیمو،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری.

خواص: طبیعت این چای گرم بوده؛ در درمان سرماخوردگی، تشنّج، نقرس، دردهای سیاتیکی، غلظت خون، روماتیسم، بی خوابی های شبانه، میگرن، اضطراب، طپش قلب، سردرد، آسم، فشارخون و اسهال موثراست؛ همچنین این چای، تقویت کننده حافظه، شستشودهنده کلیه و مقوی معده است. مصرف این چای به علّت دارا بودن زیرفون، برای خانم های باردار ممنوع است.

 

۳- چای بادرنجبویه- زیرفون:

ترکیبات: بادرنجبویه،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: این چای طبیعت بسیارگرمی داشته، مقوّی قلب و اعصاب، خون ساز، تـقـویـت کننده سلّولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالابرنده قوی فشارخون است. بادرنجبویه، خود، به تنهایی، مقوّی مغز، ضدّ صدای گوش، ضدّ بیماریهای کلیه، ضدّ خوابهای وحشتناک، ضدّ بوی بد دهان، خواب آور و نشاط آور است. این چای نیز به دلیل دارا بودن زیرفون برای خانم های باردار منع مصرف دارد.

 

۴- چای بابونه:

ترکیبات: بابونه،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: طبیعت‌ آن، معتدل و در بابونه های صحرایی به سمت گرم و خشک است. ضدّ بلغم و صفرا و آرام بخش اعصاب، به ویژه اعصاب معده و روده و مقویّ آنها و شستشودهنده بسیارقوی کلیه ها و تقویت کننده کلّی سیستم عصبی است وعلاوه برآن، ضدّ تب، ضدّ انگل، ضدّ یبوست و اشتهاآور است.

 

۵- چای به لیمو:

ترکیبات: به لیمو،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: این چای آرام بخش، طبیعتی گرم دارد و مناسب برای درمان بی خوابی های شبانه، میگرن، سردرد، طپش قلب وآسم بوده؛ ضمن تقویت معده و آثار ضدّنفخ، حافظه را نیز بهبود می بخشد.

۶- چای دارچین:

ترکیبات: دارچین، چندقلم آسیاب نشده.

خواصّ: طبیعت گرم و خشک دارچین از آن یک محرّک عالی اعصاب ساخته است که ضمن دارا بودن خواصّ نشاط آوری و رفع دلهره، شستشودهنده کلیه، دفع کننده اخلاط رطوبتی، تقویت کننده قوه باه و موثر در درمان پادردهای رطوبتی است. دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده، اشتهاآور نیز بوده، بوی بد دهان را برطرف می کند. جالب است که بدانید طبق نظر اطبّای قدیم، اثر مثبت دارچین براعصاب، تا ۱۵سال در بدن ماندگار است. زنان باردار بهتر است در مصرف دارچین کمی احتیاط کنند.

۷- چای زنجبیل:

ترکیبات: زنجبیل قلم(نکوبیده)، ۲قطعه متوسّط.

خواصّ: زنجبیل، طبیعتی گرم و خشک دارد و ضدّ بلغم  و صفرا، بالابرنده قوی فشارخون، مقوّی اعصاب، تقویت کننده حافظه، تنظیم کننده جریان ادرار، ضد ّرطوبت مزاج، خونساز، ضدّ درد مفاصل، تقویت کننده قوّه باه، مقوّی دستگاه گوارش، حل کننده سـنـگ هــای صـفراوی، ضدّ مسمومیت های غذایی، درمان کننده بسیار خوبِ تب مالت و ضدّ سرطان  می باشد. نکته مهم در مصرف زنجبیل آن است که زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش فشار خون و ضعف نیروی جنسی شود.

 

۸- چای میوه گل نسترن:

ترکیبات: میوه گل نسترن، ۱۵عدد.

خواصّ: این چای با طبیعتی معتدل و تا حدّی خشک؛ سرشار از ویتامین ث بوده، در پیشگیری و درمان سرماخوردگی موثراست. میوه گل نسترن، فشارخون را کم کرده؛ ورم و درد کلیه را التیام و آن را شستشو می دهد؛ معده را تقویت می نماید و اثرات ضدّ اسهالی دارد.

 

۹- چای زیرفون:

ترکیبات: زیرفون،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: طبیعت زیرفون، گرم است و مصرف زیاد آن می تواند فشارخون را کاهش دهد. این چای در درمان ناراحتی های عصبی وتشنّج ها، مـیـگـرن های مزمن، بی خوابی، سردرد، بیماری های ریوی و زکام، غلظت خون، استفراغ، روماتیسم، آرتروز، نقرس و دردهای سیاتیکی کاربرد دارد. باز هم باید یادآوری  کنیم که مصرف زیرفون برای خانم های باردار ممنوع است.

 

۱۰- چای آویشن:

ترکیبات: آویشن،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: آویشن با طبیعتی معتدل، ضدّ صفرا، بالابرنده فشارخون، مقوّی اعصاب و افزاینده قدرت بینایی است و در رفع التهاب های مزمن روده بزرگ، دفع انگل های گوارشی، افزایش اشتها و تقویت کلی جهاز هاضمه مفید است.آویشن، کلیه را شستشومی دهد؛ رطوبت بدن را دفع می کند؛ غلظت خون را  کاهش می دهد و در درمان زکام، سرفه و آسم موثر است.

 

۱۱- چای اکلیل کوهی(رُزماری):

ترکیبات: اکلیل کوهی،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: اکلیل کوهی که برخی آن را«گیاه معجزه گر» می نامند؛ طبیعتی معتدل تا گرم و ضدّ صفرا داشته؛ تقویت کننده کلی بدن و به ویژه اعصاب، شستشودهنده کلیه، ضدّ دلهره و اضـطراب، بـرطـرف کننده زکـام، آسـم و سیاه سرفه، مقوّی معده، ضدّ دردهای روماتیسمی، استخوانی وکمری و حل کننده سنگ های صفراوی است.

 

۱۲- چای گزنه:

ترکیبات: گزنه،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: گزنه، طبیعتی گرم و خشک دارد و اثر آن در کاهش قند خون، سال هاست که به اثبات رسیده است. این گیاه، ضدّ صفرا و سنگ کیسه صفرا بوده؛ غلظت خون را کاسته؛ چربی خون را پایین می آورد؛ و با شستشوی کلیه، بـسـیـاری از بـیماری هایش را بهبود می دهد.گزنه، همچنین، ضدّ سرطان، ضدّ خونریزی، زیادکننده شیرمادر، برطرف کننده خستگی، ضدّ ریزش موی سر و مفید در درمان بیماری های پروستات است.

 

۱۳- چای مرزنجوش:

ترکیبات: مرزنجوش،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: طبیعت گرم و اثرآرام بخش مرزنجوش براعصاب، آن را تبدیل به یکی از بهترین داروها در درمان میگرن کهنه، درد شقیقه ها و بسیاری از سردردهای دیگر و نیز، بی خوابی نموده است. این گیاه با اثر تـب بُر و خلط آورخود، در درمان  انواع سرماخوردگی ها موثراست و در دستگاه گوارش به عنوان داروی ضدّ نفخ و ورم معده، ضدّ اسهال و اشتهاآور کاربرد دارد.

 

۱۴- چای اسطوخودّوس:

ترکیبات: اسطوخودّوس،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: طبیعت این گیاه مفید دارویی، گرم وخشک است و در درمان طیف وسیعی از بیماری ها ازجمله میگرن، زکام، آسم و برونشیت، انواع روماتیسم و اگزما کاربرد دارد. این گیاه، مُسکّن، آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلولهای مغز و شستشودهنده کلیه است

 

۱۵- چای فلوس:

ترکیبات: مغز فلوس،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: طبیعت فلوس، معتدل و ضدّ صفراست و به عنوان یک ملیّن ومسهل قوی(امّا با عملکردی ملایم و بی آزار)، یبوستهای مقاوم به درمان و مـزمـن را درمان می کند و بـه تـدریج، تورّم امعاء واحشاء را تـسـکیـن می دهد. فلوس، همچنین، پایین آورنده فشارخون و درمان کننده برفک دهان است.

 

۱۶- چای زعفران:

ترکیبات: زعفران کوبیده ،۱قاشق مربّاخوری.

خواصّ: زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوّی قلب، محرّک قوای مغزی، شادی بخش، خنده آور، ضّدکرم خوردگی دندان، شستشودهنده کلیه، مقوّی معده، ضدّسرفه، ضدّحسّاسیت و خلط آور است. در هنگام زایمان برای تسهیل و تسریع روند زایمان می توان یک مثقال آن را دم کرده میل نمود امّا در دوران بارداری بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری کرد.

 

۱۷- چای نعناع:

ترکیبات: نعناع،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: طبیعت نعناع، معتدل و دارای اندکی گرمی و یک ضدّ اسهال و استفراغ قوی است که مقوّی معده و ضدّ نفخ آن؛ خوشبوکننده دهان؛ آرام کـنـنده روده ها و رفع کننده ناراحتی های کیسه صفرا و نیز مفید در درمان ناراحتی های ریوی، تـنـگی نفس، آسم و سرفه و خستگی های جسمی است.

 

۱۸- چای پونه:

ترکیبات: پونه،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: پونه، به لحاظ طبیّ، «نعناع خودرو» محسوب می شود و خواصّ آن مشابه نعناع است.

 

۱۹- چای چلتوک برنج:

ترکیبات: چلتوک برنج،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: چلتوک برنج، طبیعتی گرم دارد و سرشار از ویتامین هی گروه «ب» است، ازسفید شدن و ریزش موی سر پیشگیری می کند(به صورت خوراکی و ماساژ روی مو و پوست سر) و یبوسـت هـای مزمن را درمـان می کند. استفاده از این چای برای خانم های باردار ممنوع است.

 

۲۰- چای گلپر:

ترکیبات: گلپر،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: طبیعت گلپر، گرم و خشک بوده؛ تقویت کننده عالی حافظه و یک داروی ضـدّ صـرع قـوی است؛ برطرف کننده تنبلی معده، کـمـک کـنـنـده به هضم غذا، ضدّ انواع اسهال و اشتهاآوربوده؛ علاوه برتقویت میل جنسی، در درمان جوش و دمل نیز موثر است.

 

۲۱- چای زیره سیاه:

ترکیبات: زیره سیاه،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: طبیعت بسیار گرم زیره، چـربی اضافه بدن را می سوزاند و چاقی را برطرف می کند؛ فشارخون را افزایش می دهد وعلاوه برتصفیه خون، تقویت قلب وعروق وشـسـتـشـوی کـلـیـه، ضدّ زردی پوست، افزایش دهنده شیرمادر، ضدّنفخ و مقوّی معده می باشد.

 

۲۲- چای بادرنجبویه:

ترکیبات: بادرنجبویه،۲قاشق غذاخوری.

خواصّ: طبع بادرنجبویه، بسیارگرم بوده؛ دربعضی مزاجها، بالابرنده قوی فشارخون است؛ همچنین، مقوّی قلب و اعـصـاب و فـوق العاده آرام بخش، خـون ساز، ضدّ صدای گوش، خواب آور، نشاط آور، ضد ّبیماری های کلیه، ضدّ خوابهای وحشتناک و برطرف کننده بوی بد دهان است.

 

۲۳- چای بهارنارنج:

ترکیبات: بهارنارنج،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: بهارنارنج، طبیعتی گرم دارد و آرام بخش، تقویت کننده مغز واعصاب، شادی بخش و اشتهاآور است.

 

۲۴- چای هوفاریقون:

ترکیبات: هوفاریقون،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: طبیعتی گرم وخشک دارد و مقوّی قلب واعصاب و درمان کننده میگرن می باشد.

 

۲۵- چای کوهی(چای پشمی):

ترکیبات: چای کوهی،۱قاشق غذاخوری.

خواصّ: طبیعت آن، گرم بوده؛ ضدّ آلرژی و حسّاسیت، مقوّی اعصاب، آرام بخش، خواب آور و موثر در درمان اگزمای پوستی است.

 

۲۶ – چای آلبالو:

ترکیبات: آلبالوی بدون هسته، نصف لیوان.

خواصّ: آلـبـالـو بـا طبیعت سرد و خشکی که دارد، ضدّ صفرا، ضدّ اسهال، کاهش دهنده فشار خون، موثر در برطرف نمودن حالت تهوّع، ضدّ خارش های پوستی، ضدّ سنگ کلیه و یک اشتها آور بسیار عالی است امّا مبتلایان به زخم های گوارشی نباید از آن استفاده کنند.

 

۲۷- چای ترش(چای مکّه یا چای گُجرات):

ترکیبات: چای ترش، ۱ قاشق غذاخوری.

خواصّ: مصرف این چای، باعث کاهش تدریجی فشار و چربی خون خواهد شد. مصرف این چای در بعضی افراد؛ ممکن است باعث کاهش شدید فشار خون و عوارضی مثل سرگیجه شود؛ لذا این چای را با مقادیر بیشتری نبات؛ یا همراه با نوشیدنی هایی که باعث افزایش فشار خون می شوند؛ مصرف نمایید.

 

۲۸- چای گل سرخ(گل محمّدی):

ترکیبات: گل سرخ(تازه یا خشک شده)، ۲ قاشق غذاخوری.

خواصّ: این چای، طبیعتی معتدل با گرایش به سمت سرما و خشکی دارد و بسیار شادی بخش، مقوّی قلب و ضد ّصفرا و بلغم می باشد.گل سرخ، ملیّن بسیار خوبی بوده؛ در درمان یبوست های تازه و کهنه ، تقویت لثه و ترمیم زخم های آن مفید است.

 

۲۹- چای زرشک:

ترکیبات: زرشک آبگیری، ۲ قاشق غذاخوری.

خواصّ: زرشک، طبیعتی سرد و خشک دارد و ضدّ صفرا، تقویت کننده معده، کبد و قلب، خنثی کننده سموم، برطرف کننده عطش و گرمازدگی(و تهوّع و استفراغ ناشی از آن) و بی اشتهایی است. زرشک، ضمن تصفیه خون، درمان بـسـیار خوبی برای فـشـار خـون بـالا(در افراد گرم مزاج) می باشد.

 

۳۰- چای قره قات(قراقات):

ترکیبات: قره قات، ۱ قاشق غذاخوری.

خواصّ: قره قات، میوه درختی است که در جنگل های شمال ایران می روید و به لحاظ خواصّ دارویی، بسیار شبیه زرشک می باشد. این میوه یکی از بهترین داروها در تصفیه خون و کاهش فشار آن می باشد و علاوه بر درمان اسهال، در کاهش میزان قند خون نیز موثّر است.

 

۳۱- چای غوره:

ترکیبات: غوره، ۲ قاشق غذاخوری.

خواصّ: غوره با طبع سرد و خشک خود، ضدّ صفرا و بلغم، برطرف کننده تشنگی و مقوّی کبد است و باعث کاهش فشار خون در افراد گرم مزاج می شود؛ امّا برای زخم های معده و اثنی عشر مضرّ است.

 

۳۲- چای عنّاب:

ترکیبات: عنّاب، ۱۵ عدد.

خواصّ: عنّاب، طبیعتی معتدل دارد وملیّن، تصفیه کننده خون، ضدّ سرفه و تنگی نفس، کاهش دهنده فشار خون، مفید در درمان بواسیر و برطرف کننده خشونت سینه، حلق و گرفتگی صداست.

 

۳۳- چای گل پنیرک:

ترکیبات: گل پنیرک، ۲ قاشق غذاخوری.

خواصّ: این چـای، دارای طبیعتی سـرد و تر، ملیّن، خلط آور، شستشو دهنده کلیه، ضدّ درد کلیه و سوزش مثانه، درمان کننده زخم های گوارشی و یکی از بهترین داروها در درمان سینه درد ها و ورم حلق و گلو است.

 

به نقل از عرش نیوز

شادروز بازدید : 242 چهارشنبه 01 بهمن 1393 نظرات (0)

طرز تهیه دمنوش,دمنوشی برای کاهش فشار خون


این دم‌نوش خواص سردی دارد و به کاهش فشارخون کمک می‌کند.

مواد لازم :

زرشک تازه 2 قاشق غذاخوری
 نعنا تازه  4 تا 5 برگ
 عسل  یک قاشق غذاخوری
 نبات  در صورت تمایل یک تکه کوچک


طرز تهیه :
ابتدا عسل را داخل یک و نیم تا دو لیوان آب جوش حل کنید و داخل یک قوری که زرشک تازه را در آن ریخته‌اید، بریزید.


نعنا را هم به این دمنوش اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
این دمنوش خواص سردی دارد و به کاهش فشارخون کمک می‌کند، اما می‌توانید از یک تکه نبات برای شیرین‌تر شدن آن استفاده کنید.

منبع : چهاردیواری جام جم

شادروز بازدید : 202 چهارشنبه 01 بهمن 1393 نظرات (0)

طرز پخت دلمه مرغ, نحوه پخت دلمه مرغ


مواد لازم :

 سینه مرغ  2 عدد
 تخم مرغ  یک عدد
 کره  80 گرم
 پنیر چدار  200 گرم
 هویج متوسط 4 عدد
آرد سفید یک لیوان
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.
هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.


روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.


بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

شادروز بازدید : 243 چهارشنبه 01 بهمن 1393 نظرات (0)

طرز پخت کیک ماکارونی , طرز درست کردن کیک ماکارونی


مواد لازم برای کیک ماکارونی

پنیر پیتزا   
پنج قاشق غذاخوری
 گوشت چرخ‌کرده یک کاسه ماست‌خوری
زعفران یک چهارم قاشق چای‌خوری
رب گوجه‌فرنگی  
سه قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
ماکارونی  300 گرم
روغن نصف فنجان
 نمک و فلفل    به میزان لازم
تخم‌مرغ سه عدد
ماست  سه قاشق غذاخوری
سوسیس  دو عدد کوچک
فلفل دلمه‌ای نصف عدد

 
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از «کیک ماکارونی» خواهیم داشت.

شادروز بازدید : 255 دوشنبه 10 آذر 1393 نظرات (1)

نیمرو را این بار بدون روغن درست کنید

نیمرو را این بار بدون روغن درست کنید
کد L185725

برای افرادی که رژیم دارند، مصرف سفیده تخم مرغ بدون روغن توصیه می شود. بنابراین روش تهیه تخم مرغ بدون روغن را به شما آموزش می دهیم.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 404
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 65
  • آی پی دیروز : 58
  • بازدید امروز : 163
  • باردید دیروز : 77
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 588
  • بازدید ماه : 2,474
  • بازدید سال : 16,034
  • بازدید کلی : 146,114